Met Tjeu van den Berk naar Egypte

Ieder voorjaar organiseert Ghazala een bijzondere reis met als thema Mystiek in Egypte. Ook in 2012 staat deze reis onder leiding van Mozart- en Jungkenner Tjeu van den Berk.

Voor een kort overzicht van deze prachtige en uitermate boeiende reis, die gepland staat van vrijdag 17 februari t/m vrijdag 2 maart 2012, klikt u op menu-optie Ghazala.

De kosten bedragen ongeveer € 2000. Daarin zijn ALLE kosten inbegrepen met uitzondering van uw persoonlijke uitgaven en drankjes bij de maaltijden.

De reis gaat door bij inschrijving van minimaal 17 deelnemers.

Door de unieke inbreng van Tjeu van den Berk en mijn eigen jarenlange ervaring met cultuurreizen door Egypte (waar ik sinds 2009 permanent woon) bent u verzekerd van een onvergetelijke reis. U zult op plaatsen komen waar een gemiddelde toerist zelden of nooit komt! U zult kennis en informatie vergaren waar een gemiddelde reisgids zelden of nooit over spreekt!

Voor meer informatie ga naar de website: http://www.ghazala.nl 

Advertenties

Over Jielis van Baalen

De Arabische Lente heeft in Egypte geleid tot grote veranderingen. Sommigen noemen het een 'Revolutie'. Egypte op weg naar democratie? Ik volg de ontwikkelingen als freelance journalist op de voet en doe daar verslag van.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s