>Weg van Windesheim

>

Zoals jullie inmiddels wel weten vertrek ik komende zomer voor vier jaar naar Egypte om daar te werken bij het  ‘Center for Arab West Understanding’. Een onderzoekscentrum dat zich bezig houdt met de relatie tussen de Arabische wereld en het westen en in het bijzonder de relatie tussen moslims en christenen. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de wederzijdse dialoog.

Helaas betekent dat ook weg van Windesheim. Omdat enigerlei vorm van samenwerking niet mogelijk bleek heb ik besloten ontslag te nemen. Dat was een moeilijke beslissing, want (bijna) twintig jaar Windesheim is een lange periode waarin de hogeschool een deel van mezelf is geworden.

Op woensdag 17 juni is er een afscheidsbijeenkomst in de TV studio in gebouw D (van 14.00 uur tot 17.30 uur).

In dat gebouw, bij Journalistiek ben ik begonnen en daar wil ik mijn loopbaan bij Windesheim ook beeindigen. Jullie zijn hierbij van harte welkom!

 

Advertenties

Over Jielis van Baalen

De Arabische Lente heeft in Egypte geleid tot grote veranderingen. Sommigen noemen het een 'Revolutie'. Egypte op weg naar democratie? Ik volg de ontwikkelingen als freelance journalist op de voet en doe daar verslag van.
Dit bericht werd geplaatst in Weg van Windesheim. Bookmark de permalink .

2 reacties op >Weg van Windesheim

  1. mamalord zegt:

    >wat een verlies voor Windesheim en Zwolle, maar wat een winst voor jezelf om zo dapper en moedig jouw doel in het leven in eigen hand te houden! Ga door met kennis verzamelen en verspreiden en geniet volop van je leven in vrijheid!

  2. Anonymous zegt:

    >We hebben genoten van deze middag.Heel leuk om iets mee te maken van het studieus element (wat een raar word).En erg amusant om de toespraken te luisteren ,maar ook erg roerend. Ik neem geen afscheid…Plattenburgjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s